Je kind inschrijven?

Wil je je kind inschrijven bij de Platanen? Klik hieronder! Wens je graag meer informatie over onze school, Neem dan contact op met de directie.

Lagere school

Kleuterschool De Platanen heeft sinds 1 september 1988 een samenwerkingsverband met de gemeentelijke lagere school De Platanen. Deze samenwerking verloopt bijzonder constructief; alle kinderen, kleuters en lagere school kinderen, gaan dan ook naar één school: Het basisonderwijs: “De Platanen”.

Directie - Hanne Bervoets

hanne.bervoets@platanen.be

Zorgcoördinator - Do Huygen

do.huygen@platanen.be

Kleuterschool

Kleuterschool De Platanen is de wijkschool van kleuterschool Zilverenhoek. Zij hebben dezelfde inrichtende macht en werken aan hetzelfde pedagogische project.

Lagere school

De kleuterschool Zilverenhoek heeft een samenwerking met de lagere school Zilverenhoek.

Laat een berichtje achter.

Heb je opmerkingen of zit je met vragen? Twijfel niet om ons te contacteren! We sturen je zo snel mogelijk een berichtje terug.

Bedankt voor je bericht! We laten zo snel mogelijk iets weten.
Oeps! Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.